Llorente: Presudio je Pochettinov poziv

Umjesto u Chelseaju, završio u Tottenhamu

Llorente: Presudio je Pochettinov poziv

Iskusni španski napadač Fernando Llorente ovog ljeta je bio na korak do potpisa za Chelsea.

Posljednjeg dana prelaznog roka, Llorente je praktično već bio predstavljen kao novi igrač Plavaca, ali se na kraju predomislio i potpisao za Tottenham.

U razgovoru za britanske medije, Llorente je otkrio da je za sve "kriv" Mauricio Pochettino.

"Tačno je da me Chelsea želio i da smo se bili skoro dogovorili, ali u posljednji trenutak je stigao Pochettinov poziv. On je bio presudan da na kraju odaberem Tottenham, jednostavno mi se svidio klupski projekat koji mi je predstavljen", rekao je Llorente, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da ću se dobro snaći u Spursima, a i siguran sam da mogu mnogo pomoći ekipi. Nisam se pokajao što sam došao".

Fernando Llorente je prije dva dana upisao debi za Tottenham i to u susretu Lige prvaka sa Borussijom Dortmund, kada je u igru ušao u 87. minuti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti