Tottenhamova ponuda Sonu se jednostavno ne odbija
FOTO - EPA

Zarađivat će 200.000 funti sedmično

Tottenhamova ponuda Sonu se jednostavno ne odbija

A. Beganović

Sjajni Son Heung-min uskoro će potpisati novi ugovor sa Tottenhamom.

Već duže vrijeme u otočkim medijima se piše o novom ugovoru Sona i Tottenhama, a danas su isplivali i finansijski detalji istog.

Naime, iako Son sa Pijetlovima ima ugovor do ljeta 2023. godine, čelnici kluba ne žele ništa prepustiti slučaju pa su počeli pregovore o potpisivanju novog ugovora.

Navodno, Tottenham je Sonu umjesto dosadašnjih 140.000, ponudio čak 200.000 funti sedmično za ugovor do 2026. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pojedini otočki mediji pišu da je Son prihvatio ponuđeno, te da su ostale još samo formalnosti kako bi se ugovor i ozvaničio.

Podsjetimo, Son je u Tottenham stigao 2015. godine iz Bayer Leverkusena, a na početku ove sezone najbolji je igrač Pijetlova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi