Totti: Bio sam odlučan da pređem u Real Madrid

Prisjetio se ponude iz prošlosti

Totti: Bio sam odlučan da pređem u Real Madrid

Legendarni Francesco Totti je izjavio da je Real Madrid jedini klub u kojem bi mogao igrati pored Rome. 

Totti je cijelu karijeru proveo u rimskom klubu i nije tajna da je u prošlosti odbijao ponude mnogih velikana, a sada kada je nedavno napunio 40 godina priznao je da je bio blizu odluke da prihvati poziv iz Real Madrida.

"Dok je Romu vodio Fabio Capello, postojao je jedan period loših odnosa između kluba i mene. Neke stvari nisu išle u pravom smjeru. Tražio sam specifične stvari, a činilo se da će me oni ignorisati. Real Madrid je želio da po svaku cijenu igram za njih. To je bio jedini klub na svijetu za koji bih, sa tugom u srcu, zamijenio Romu", izjavio je Totti. 

Dodao je potom Totti da nije zažalio zbog svoje odluke.

"Moja porodica i prijatelji su mi pomogli da shvatim neke stvari. Sada vidim da je to bila prava odluka. Da li bih otišao? Sada mogu da kažem ne, ali u tom trenutku sam bio prilično odlučan. To ne bi bio odlazak u normalan tim, nego u najbolji na svijetu", dodao je Totti. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Svoju dugogodišnju epizodu u rimskom klubu Totti bi trebao okončati na kraju sezone kada je planirano da 'okači kopačke o klin'.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi