Totti konačno odlučio koji mu je naredni korak

Odbio ponudu iz Amerike

Totti konačno odlučio koji mu je naredni korak

E. Čaušević

Legendarni Francesco Totti na kraju minule sezone oprostio se od navijača Rome odigravši svoju posljednju utakmicu na Olimpicu protiv Genove.

Totti je cijelu svoju karijeru proveo u Romi i odlučio je da neće produžiti ugovor s Vučicom, te da će ovo biti njegova posljednja sezona u dresu ovog kluba. Kralj Rima se oprostio od navijača na spektakularan način, ali nije baš jasno otkrio da li završava svoju karijeru ili mijenja klub.

U posljednje vrijeme bilo je mnogo špekulacija da će ovaj 40-godišnji fudbaler nastaviti svoju karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama, a nije tajna da je ponudu poslao New York Cosmos. Međutim, mediji u Italiji prenose da je Totti konačno donio odluku o narednom koraku.

Navodno, Totti je odlučio da neće više igrati, te je odbio ponudu iz Amerike zbog toga što želi raditi u stručnom štabu sa novim trenerom Rome, Eusebijom Di Francescom. Ova vijest je sigurno oduševila navijače Vučice koji još uvijek čekaju zvaničnu ponudu ovih špekulacija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi