Totti dobio zanimljivu ponudu

Želi ga New York Cosmos

Totti dobio zanimljivu ponudu

Edmir Škorić

Legendarni Romin kapiten Francesco Totti krajem se sezone oprostio od dresa rimskog kluba.

Totti je završio dugogodišnju avanturu u Romi, ali nije objavio da li će nastaviti s nogometom, mada je sve izglednije da će igrati i naredne sezone.

Obzirom na njegove godine, ne preostaje mu ništa drugo nego da ode u neku egzotičniju sredinu gdje može da igra bez previše pritiska, a gdje god da ode bit će velika zvijezda.

Prema pisanju Gazzette dello Sport, bivši tialijanski reprezentativac dobio je zanimljivu ponudu iz Sjedinjenih Američkih Država. Navodno je New York Cosmos poslao ponudu na adresu Tottija i nudi mu ugovor na pola godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Totti nije previše zadovoljan pozivom iz New Yorka, sačekat će neke druge ponude.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi