Totti konačno otkrio da li će u penziju na kraju sezone?
Foto: EPA

Poručio fotografima

Totti konačno otkrio da li će u penziju na kraju sezone?

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome igraju danas na gostovanju protiv Chieva u okviru pretposljednjeg kola italijanske Serije A.

Izabranici Luciana Spallettija još uvijek imaju teoretske šanse za titulu prvaka, ali je glavni cilj Rome da zadrži drugo mjesto koje osigurava direktan plasman u Ligu prvaka. Utakmica protiv Chieva mogla bi biti jedna od posljednjih za legendarnog Francesca Tottija.

Mediji u Italiji su sigurni da će Kralj Rima na kraju ove sezone okačiti kopačke o klin iako Totti još uvijek nije ništa zvanično objavio. No, zanimljiva situacija desila se jučer prije polaska ekipe u Veronu. Naime, fotografi su se fokusirali samo na slikanje Tottija, a on im je rekao nešto što je zaintrigiralo navijače Rome.

"Polako, imat ćete prilike da me slikate i naredne godine", rekao je Totti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi