Gazzetta tvrdi da Totti već ima novi klub

Preokret u Romi

Gazzetta tvrdi da Totti već ima novi klub

Opraštanje od Rome za legendarnog Francesca Tottija, po svemu sudeći, neće značiti i kraj karijere. 

Posljednji meč  u Rominom dresu Totti će odigrati 28. maja protiv Genove i ulaznice za spektakl na Olimpicu su gotovo rasprodane, a iako se smatra da će iskusni napadač tog dana staviti tačnu na fudbalsku priču, čini se da je na pomolu preokret. 

Italijanska Gazzetta je objavila kako je Totti, uprkos navodima da će se penzionisati, prihvatio poziv da preseli u Sjedinjene Američke Države. Navodno, on će posljednjih godinu dana igrati za Miami, gdje će stići na poziv suvlasnika kluba Paola Maldinija, kao i trenera Alessandra Neste.

Osim Miamija, interesovanje za dovođenje Tottija je pokazala i Pescara. Klub koji će od sljedeće sezone igrati u Seriji B spreman je ponuditi Tottiju ugovor na jednu godinu, uz obećanje da će biti standardan. Ipak, bit će potrebno pravo čudo da se transfer ostvari. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tokom karijere Totti je odbijao najmoćnije evropske klubove koji su mu nudili milione da napusti Romu. Ostao je na kraju vjeran Vučici za koju je do sada odigrao 784 utakmice, postigavši 307 golova i upisavši 123 asistencije. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi