Totti podržao Montellu

Ne zna se da li mladi stručnjak ostaje u Rimu

Totti podržao Montellu

Otkako je sjeo na klupu Rome Vincenzo Montella nije ostvario zapažene rezultate. Međutim, na njegovu stranu stao je kapiten rimskog kluba Francesco Totti.

Montella nije uspio u revanš osmine finala Lige prvaka protiv Shakhtara susretu stići zaostatak iz prve utakmice koji je napravio njegov prethodnik Claudio Ranieri.

Poslije je ispao iz Kupa Italije, a ni u Seriji A ne stoji dobro. Daleko je od plasmana u Ligu prvaka. No, on je optimističan i nada se da će ostvariti cilj.

Mladi talijanski stručnjak potpisao je privremeni ugovor do kraja sezone, tako da njegova budućnost nije poznata. Montella je dobio podršku kapitene Tottija sa kojim je zajedno igrao na terenu.

"Montella se za sada pokazao odličnim. Siguran sam u to da će jednog dana biti sjajan taktičan i fenomenalan trener. Ne znam što će odlučiti čelnici kluba, ali ako on ostane sa nama i sljedeće sezone svi ćemo biti sretni", rekao je Totti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.