Toure igrač utakmice, Džeki 6.5

U izboru portala Goal.com

Toure igrač utakmice, Džeki 6.5

A. Beganović

U prvoj utakmici šesnaestine finala Evropske lige večeras su u Solunu domaći Aris i Manchester City odigrali  bez golova.

Duel Arisa i Manchester Cityja nije bio pretjerano kvalitetan. Igralo se dosta tvrdo, a obje momčadi na kraju mogu biti zadovoljne.

Naš reprezentativac Edin Džeko na terenu je proveo 84 minute i imao je dvije sasvim solidne prilike, a Arisovom golmanu je zaprijetio i udarcem sa nekih 25 metara.

Za svoju prezentaciju Dijamant je od portala Goal.com dobio ocjenu 6.5, dok je Yaya Toure prema mišljenju kolega sa pomenutog portala ponio epitet igrača susreta.

Kod Arisa najbolju ocjenu i to 6.5 dobili su golman Michalis Sifakis, te Juan Carlos Toja i Neto.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.