Toure propušta meč sa Realom?

Zbog povrede

Toure propušta meč sa Realom?

D. Vejo

Veliku pobjedu od 4:0 protiv ekipe Stokea, upisali su fudbaleri Manchester Cityja. Doduše nisu baš svi toliko slavili nakon meča, vezni igrač nebesko-plavih Yaya Toure zadobio je povredu mišića u današnjem susretu, zbog koje će po svemu sudeći preskočiti polufinalni meč Lige prvaka protiv Real Madrida. 

O povredi veznjaka oglasio se strateg.

"Toure je zadobio danas povredu mišića ali je utakmicu izdržao do kraja. On će morati odraditi detaljne preglede kako bi smo sa sigurnosti mogli znati da li će biti spreman za meč sa Realom", rekao je za inostrane medije čileanski stručnjak, Manuel Pellegrini.

Polufinalni meč između Manchester Cityja i Real Madrida igra se u utorakm od 20.45 sati.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi