Trabzonspor ne odustaje od Izeta Hajrovića

Moguća razmjena

Trabzonspor ne odustaje od Izeta Hajrovića

Trabzonspor zainteresovan je za usluge Izeta Hajrovića. Fudbaler Galatasaraya nakon nesuglasica izazvanih neizmirenim novčanim obavezama mogao bi lako ovog ljeta napustiti Istanbul, a prvi klub koji je pokazao interes za našeg reprezentativca je Trabzonspor.

Turski mediji jučer su objavili vijest o mogućoj razmjeni na relaciji Trabzonspor – Galatasaray. Roberto Mancini u svom timu silno želi fudbalera Trabzonspora Adina Olcana, dok je s druge strane Trabzonspor zainteresovan za Hajrovića.

Jučer su za stol sjeli i razgovarali predsjednik Galate Unal Aysal i Abrahamom Hacıosmanoğlu prvi čovjek Trabzona koji je i inicirao dolazak Hajrovića u njegov kluba.

Hoće li doć do razmjene, odnosnoo hoće li Olcan završiti u Istanbulu, a Hajrović u Trabzonu znat ćemo u narenih mjesec ili dva, a možda i dosta ranije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti