Trabzonspor zainteresovan za Izeta Hajrovića

Zmaj prioritet

Trabzonspor zainteresovan za Izeta Hajrovića

Izet Hajrović žalio se FIFA-i zbog neisplaćene rate, što je prema pisanju medija u Turskoj šokiralo čelnike Galatasaraya.

Špekulacije o Hajrovićevom odlasku podrgrijala je dodatno i priča o dolasku Quincyja Promesa iz Twentea koji igra na istoj poziciji kao i naš reprezentativac.

Jutros je u turskoj štampi osvanula vijest da bi predsjednik Trabzonspora Abraham Hacıosmanoğlu Hajrovića rado vidio u svom timu. Prvi čovjek Trabzona prema tvrdnjama lista Fanatic u svom klubu silno želi Izeta Hajrovića.

Isti list navodi da bi angažman Hajrovića nakon tužbe svjetskoj krovnoj organizaciji bio odgovor Trabzonspora na kupovinu Selcuka Inana i Buraka Yilmaza koji su upravo iz Trabzonspora prešli u Galatasaray.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.