Tragedija u Hrvatskoj: Preminula trogodišnja kćerka Josipa Šimunića

Nakon teške bolesti

Tragedija u Hrvatskoj: Preminula trogodišnja kćerka Josipa Šimunića

Nekadašnji kapiten hrvatske reprezentacije Josip Joe Šimunić prolazi kroz najteži period u životu.

Trogodišnja Šimunićeva kćerka Luciana preminula je u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti, nakon kratke ali teške bolesti.

“Ovom prilikom želimo uputiti iskreno saućešće porodici Josipa Šimunića zbog nenadoknadivog gubitka povodom smrti njegove trogodišnje kćerkice Luciane, koja je nakon kratke i teške bolesti 1. aprila nažalost preminula”, poručuju Šimunićeve kolege iz udruženja 'Nogometni sindikat'.

Prema pisanju ostalih izvora, Šimunićeva kćerka imala je napad virusne gripe na mozak te je bila priključena na aparate, što joj na kraju nije pomoglo.

Na sahrani djevojčice na zagrebačkom Mirogoju se okupilo nekoliko stotina članova porodice i prijatelja.

Joe Šimunić i njegova supruga Christine Marie u braku su od 2013. godine, a nekoliko mjeseci nakon vjenčanja dobili su kćerku Lucianu. Krajem 2016. godine su dobili i sina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti