Transfer Anela Šabanadžovića još nije dogovoren?
(Foto: T. Hebib) Anel Šabanadžović je do sada u ovoj sezoni odigrao 16 utakmica za Želju u svim takmičenjima i postigao jedan gol, a navodno bi na ljeto trebao put Grčke.

Iako se krajem oktobra pisalo da je sve gotovo

Transfer Anela Šabanadžovića još nije dogovoren?

Krajem prošlog mjeseca pojavile su se informacije da je grčki velikan AEK dogovorio tranasfer talentovanog fudbalera Željezničara Anela Šabanadžovića.

O transferu 19-godišnjeg Šabanadžovića u AEK pisala je grčka Gazzetta, a navodno je i prvi čovjek Željezničara Senad Misimović boravio u Atini gdje je dogovarao prelazak talentovanog fudbalera u redove grčkog velikana.

Navodno je dogovor bio da Šabanadžović do kraja sezone ostane u Željezničaru, a zatim na ljeto krene put AEK-a, za značajnu svotu novca.

Ipak, sada je Gazzetta prenijela izjavu oca mladog Anela, legende Željezničara, ali i AEK-a Refika Šabanadžovića koji je poručio da još uvijek ništa nije dogovoreno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da, AEK je tražio mog sina. To je klub za koji sam i ja igrao, riječ je o jakoj ekipi koja igra Ligu prvaka i ima nevjerovatne navijače. Oni su tako fanatični da već mom sinu šalju slike ekipe i njega u dresu AEK-a. Ali još ništa nije gotovo, još je rano", poručio je Šabanadžović.

Refik Šabanadžović je u dresu AEK-a igrao čak pet sezona od 1991. do 1996. godine. Za ovaj grčki klub odigrao je 143 utakmice i postigao je deset golova.

Top Komentari

Maximilian
Da ne postoji video gdje Refik fino kaže da je ostalo da se dogovore lični uslovi sa AEK-om, a čije izvode je prenio SS.ba naravno u pogrešnoj formi, ovaj članak bi imao smisla a ovako... Čista propaganda.
26 8
Kai Kaii
Zeljo je plafon za njega
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi