"Volio bih da Anel zaigra za Zvezdu, ali prvo da pređe u AEK"
Mladi 19-godišnji veznjak je dobio priliku da se dokaže u dresu tima sa Grbavice za koji je već odigrao više od 40 seniorskih utakmica

Refik Šabanadžović sasvim iskren

"Volio bih da Anel zaigra za Zvezdu, ali prvo da pređe u AEK"

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Željezničara i Crvene zvezde Refik Šabanadžović otkrio je kako bi volio da njegov sin Anel zaigra u dresu beogradskih crveno-bijelih.

Šabanadžović je 1987. godine prešao iz Željezničara u Crvenu zvezdu sa kojom je četiri godine kasnije osvojio titulu prvaka Evrope, a ne bi imao ništa protiv i da njegov sin Anel, koji je trenutno igrač Plavih sa Grbavice, obuče dres beogradskog tima.

On je u razgovoru za Telegraf istakao:

"Anel je sa 18 godina potpisao za Želju i nemam ništa protiv da zaigra za Zvezdu. Ali, prvo neka pređe u AEK", rekao je Šabanadžović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladi veznjak Želje se navodno povezuje sa prelaskom u redove grčkog kluba za kojeg je njegov otac igrao od 1991. do 1996. godine.

"Na nama je da razgovaramo za uslove. Moja preporuka su mu samo rad, upornost, sportski život i sve će doći na svoje. Ako se ne posvetite, nećete uspjeti", istakao je Refik Šabanadžović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rp50
Zvezda je ime u svetu fudbala, gigant,bivsi svetski i evropski sampion,iz Zvezde se prave transferi u najace Evropske klubove i svaki bi igrac oberucke obukao taj Zvezdin dres,jednostavno ko zaigra u Zvezdi sigurno je u buducnosti obezbedio dobar transfer i dozivotno egzistenciju.
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti