Transfer Pjanića u samom vrhu - ovo je 15 najboljih ovog ljeta

15 najboljih transfera ovog ljeta

Transfer Pjanića u samom vrhu - ovo je 15 najboljih ovog ljeta

Endin Čaušević

Ljetni prelazni rok ove godine ponudio nam je nekoliko zaista iznenađujućih priča. Iako transfer rok još uvijek traje odlučili smo napraviti listu dosadašnjih najboljih 15 transfera.

Klubovi ovog ljeta nisu štedili svoj novac, a ubjedljivo najbolje pojačao se Juventus. Čak tri igrača našla su mjesto na ovoj listi, a među njima je i Miralem Pjanić. Pored Juventusa najviše zvučnih pojačanja dovela je i Barcelona.

Ipak, ukoliko se ostvari transfer Pogbe iz Juventusa u Manchester United to će zasigurno biti najveći transfer ovog ljeta. Naravno i naskuplji u historiji fudbala.

Ovo je lista 15 najboljih transfera u dosadašnjem ljetnom prelaznom roku.

1/16 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi