Transfer Pulišića bi mogla biti jedna od glavnih priča ovog ljeta

Real spreman da plati bogatstvo

Transfer Pulišića bi mogla biti jedna od glavnih priča ovog ljeta

E. Škorić

Mladi nogometaš Christian Pulišić igra za SAD, ali je hrvatskog porijekla i ovog ljeta bi mu se mogao ispuniti san.

Nedavno je 19-godišnji krilni nogometaš postigao dva gola u pobjedi Borussije nad Liverpoolu na američkoj turneji, a i prošle sezone je ovaj talentovani igrač nastupima u Bundesligi i Ligi prvaka mamio skaute najvećih evropskih timova.

Prema posljednjim informacijama, Pulišić bi uskoro mogao da potpiše ugovor s Real Madridom, koji obično traga za velikim potencijalima i igračima koji će u budućnosti biti velike zvijezde.

Pulišić zaista ima sve potrebno da postane zvijezda, ali Borussia Dortmund neće tako lako odustati od svog dragulja, čija se vrijednost procjenjuje na oko 60 miliona eura i ostaje da vidimo je li Real uistinu spreman da plati taj iznos i možda još veći.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kako god, transfer Pulišića bi bio uistinu jedan od senzacionalnijih ovog ljeta, a zaista ih je puno bilo. Naravno, ne u rangu onog Ronaldovog u Juventus, no svakako vrijedan medijske pažnje.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Greška.Izvinjavam se.
1 0
luks-02
Kikso kod dva gola protiv Francuske.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi