Transferi koji bi mogli biti ozvaničeni u narednih 48 sati

Transferi koji bi mogli biti ozvaničeni u narednih 48 sati

John Stones (iz Evertona u Chelsea)

A. Haznadarević

Kako prelazni rok lagano odmiće, tako se svakoga dana dovršava sve veći broj transfer saga. Pored neograničeno velikog niza glasina, određeni broj transfera je zaista blizu same realizacije i objave potpisa, te se u naredna dva dana očekuje realizacija minimalno pet zvučnih.

Mladi stoper John Stones, već odavno je na listi želja Chelseaja, a upravo njegov iznimni kvalitet je pružio mogućnost čelništvu Evertona da se poigrava i odbije prvu službenu ponudu Plavaca. Jose Mourinho je i u javnosti govorio o odbijanju prve ponude od strane Evertona, te je čak i medijima jasno poručio da će poslati drugu ponudu, s obzirom na to da želi sjajnog Stonesa što prije imati u sastavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti