Transparent navijača Dinama u centru pažnje: "Zar ga voliš na evropskim samo?"

Igraju na Maksimiru protiv Plzena

Transparent navijača Dinama u centru pažnje: "Zar ga voliš na evropskim samo?"

E. Čaušević, foto: E. Škorić

Fudbaleri zagrebačkog Dinama igraju trenutno na Maksimiru protiv Viktorije Plzen revanš utakmicu šesnaestine finala Evropske lige.

Dinamo je na korak od historijskog uspjeha i plasmana u osminu finala jer nakon prvog poluvremena domaći tim vodi sa 2:0. Prvi gol za Dinamo zabio je Oršić nakon sjajne akcije, a drugi Emir Dilaver poslije odlične asistencije Izeta Hajrovića.

Modri i s tribina imaju sjajnu poruku Bad Blue Boysa koji su posvetili svim navijačima na stadionu zanimljiv transparent i tako ih pozvali da Dinamo bodre i u domaćem prvenstvu, a ne samo kada se igraju evropske utakmice.

"Zar ga voliš na evropskim samo? I u nedjelju doma igramo", pisalo je na transparentu navijača zagrebačkog tima.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Koga jos zanima pisljivo prvesntvo osim buzdovana bez pameti. Normalne ljude to ne interesuje logicno
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi