Trapp na instrukcijama kod Rebića: "Severina? O, moj Bože"

Učio ga maternjem jeziku

Trapp na instrukcijama kod Rebića: "Severina? O, moj Bože"

Na zvaničnom Twitter nalogu Bundeslige objavljen je zanimljiv video u kojem su se u glavnoj ulozi našli Eintrachtovi igrači Ante Rebić i Kevin Trapp.

Eintrachtu u posljednje vrijeme vrlo dobro u Bundesligi i u Evropskoj ligi, gdje je izborio osminu finala, a uz fenomenalnog Luku Jovića velike zasluge za rezultate tima iz Frankfurta pripadaju Anti Rebiću i Kevinu Trappu, koji je stigao na posudbu iz PSG-a.

Osim što se nerijetko nađe u ulozi strijelca ili asistenta, Rebić se sada pokazao i kao sjajan - profesor. Ovaj hrvatski napadač je, naime, odlučio učiti Trappa svom maternjem jeziku tako što mu je dao nekoliko lekcija.

Prvo ga je naučio reći: "Ja sam Ante Rebić", nakon toga je morao izbrojati do pet, da bi potom morao reći: "Rado slušam Severinu", doduše uz opasku: "O, moj Bože".

Što je još Rebić naučio Trappa, pogledajte u priloženom videozapisu koji je uistinu urnebesan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi