Trapp strahuje za mjesto u reprezentaciji Njemačke

Želi na Svjetsko prvenstvo

Trapp strahuje za mjesto u reprezentaciji Njemačke

Kevin Trapp se zbog male minutaže u Paris Saint-Germainu boji za svoje mjesto u njemačkoj reprezentaciji koja će nastupiti na Mundijalu u Rusiji.

U ovoj sezoni Trapp je samo jednom stajao među stativama Paris Saint-Germaina, pa ne isključuje mogućnost da u januaru promijeni klub kako bi Joachim Low i dalje računao na njegove usluge.

Glavni motiv je, naravno, Svjetsko prvenstvo koje se sljedećeg ljeta igra u Rusiji.

"Normalna je stvar da selektori zovu samo igrače sa minutažom. Zbog toga želim da razgovaram sa čelnicima kluba o svojoj budućnosti. Vidjet ćemo šta će se desiti", kazao je Trapp.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Trapp je na Park prinčeva stigao 2015. godine. Prethodno je u karijeri nastupao za njemačke klubove Eintracht Frankfurt i Kaiserslautern.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi