Travančić nije zadovoljio ukuse strčnog štaba Crvene zvezde

Nema ga na spisku putnika za Švicarsku

Travančić nije zadovoljio ukuse strčnog štaba Crvene zvezde

Adnan Beganović

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Anid Travančić, po svemu sudeći nije zadovoljio ukuse stručnog štaba Crvene zvezde.

Naime, nakon što je Čelik s kojim ima ugovor napustio bez riječi objašnjenja, Travančić je stigao u Crvenu zvezdu, gdje se pokušao nametnuti stručnom štabu beogradskog kluba.

Međutim, u tome nije uspio. Trener beogradske momčadi Slaviša Stojanović odredio je 24 fudbalera na koje računa za predstojeći turnir u Švicarskoj, a na njegovom spisku, bar ako je vjerovati srbijanskim medijima, nema Travančića.

Ukoliko se pokaže tačnom ova informacija, postavlja se pitanje gdje će Travančić nastaviti karijeru. U Čeliku nije poželjan, bar tako se čini, a nekih zainteresovanih klubova za njegovim uslugama baš i nema.

No, to nije sve. Za Travančića i igrače slične njemu, koji nepoštuju klupsku disciplinu u budućnosti ne smije biti mjesta niti u reprezentaciji jer mladi veznjak svojim ponašanjem svakako kalja i ugled selekcije za koju nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.