Travančić pronašao novi klub u Srbiji
FOTO: Saša Pavlić

Potpisao zvanično ugovor

Travančić pronašao novi klub u Srbiji

Nekadašnji omladinski bh. reprezentativac Anid Travančić potpisao je za Radnički iz Niša. 

Travančić je nakon što je u decembru 2016. godine napustio Novi Pazar dobio nekoliko ponuda, a odlučio se za ostanak u Srbiji i novi klub u njegovoj karijeri je Radnički iz Niša s kojim je zvanično potpisao ugovor na dvije i pol godine. 

"Dobili smo vrlo darovitog igrača, klasičnu 'devetku'. Iako je imao još ponuda, odlučio se za Niš i moram da priznam da sam veoma zadovoljan njegovim angažmanom. Vjerujem da će se brzo uklopiti i da će u ovom klubu do kraja izbrusiti svoj talenat", kazao je za klupsku stranicu trener Milan Rastavac. 

Prije nego što je došao u Radnički ovaj 23-godišnji ofanzivac je, između ostalog, u karijeri još igrao za Novi Pazar, Proleter, TOŠK, Čelik, Sarajevo, Lokomotivu (U19)... Važio je u prošlosti za najtalentovanijeg mladog igrača u BiH, međutim odanost porocima i nesportski život koštali su ga veće karijere. 

Radnički iz Niša se takmiči u elitnom srbijanskom rangu i trenutno se nalazi na sedmoj poziciji. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi