Travnik angažovao novo pojačanje na golmanskoj poziciji

Kolak stigao na Pirotu

Travnik angažovao novo pojačanje na golmanskoj poziciji

Samir Mlaćo

Trebinjac Vasilije Kolak (22) novi je član NK Travnik. Veziri su veoma ažurni bili u zimskom prelaznom roku svjesni da se nalaze u veoma teškoj situaciji pred početak drugog dijela sezone Prve lige FBiH, pa je veliki broj igrača stigao na Pirotu.

Kolak je danas ozvaničio saradnju sa timom s Pirote, a u Travnik dolazi iz Zvijezde 09. Prije toga nastupao je za Zvijezdu Gradačac, te Leotar, gdje je i ponikao.

Sa popularnim Vezirima saradnju je dogovorio do kraja sezone, te će biti konkurencija Salihu Hinoviću, čuvaru mreže koji je također na ljeto stigao u ovaj klub.

Veziri će u nedjelju odigrati prijateljski meč protiv GOŠK-a iz Gabele u tom gradu, a zatim nastaviti put Makarske gdje će obaviti završni dio priprema za drugi dio sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti