Travnik bez Hasanhodžića i Fazlića na Mladost

Veziri oslabljeni

Travnik bez Hasanhodžića i Fazlića na Mladost

Dino Kurbegović

Nogometaši Travnika odlično igraju u ovoj sezoni, ekipa Almira Memića na Piroti je savladala Sarajevo, Željezničar i Čelik, te je slavila i protiv Veleža u gostima, tako da se trenutno nalaze na 10. mjestu premijerligaške tabele s 13 osvojenih bodova.

Priliku da još poprave svoj plasman igrači Travnika imat će u subotu na Piroti kada će dočekati ekipu Mladosti iz Kaknja. Biće to duel ekipa podjednakih kvaliteta, kojima su bodovi veoma bitni u borbi za opstanak u Premijer ligi.

Stručni štab za utakmicu protiv Mladosti neće moći računati na Nijaza Fazlića koji je skupio tri žuta kartona, te sjajnog defanzivca Emraha Hasanhodžića, koji je zadobio teži potres mozga u prijateljskoj utakmici protiv Borca iz Banja Luke.

U reprezentativnoj pauzi Travnik je u Donjem Vakufu odigrao prijateljsku utakmicu protiv Borca iz Banja Luke, na kraju nije bilo pobjednika 1:1, strijelac za Travnik bio je Nemanja Anđušić, dok je za Borcac pogodio Toni Jović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.