Travnik doveo konkurenciju Adisu Nurkoviću

Kuzmić na Piroti

Travnik doveo konkurenciju Adisu Nurkoviću

Iskusni srbijanski internacionalac Željko Kuzmić pojačao je redove NK Travnik. 

Trener kluba Darko Vojvodić je u proteklom periodu intenzivno tragao za još jednim kvalitetnim čuvarom mreže, a na kraju izbor je pao na 31-godišnjem Željku Kuzmiću koji je posljednji angažman imao u Rudar Prijedoru.

Radi se o iskusnom čuvaru mreže koji je rođen u Aranđelovcu i nema sumnje će predstavljati pravu konkurenciju sadašnjoj "jedinici" Adisu Nurkoviću, a sa Travnikom je dogovorio saradnju do kraja sezone. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim za Rudar Prijedor, Kuzmić je tokom dosadašnje karijere još nastupao za Mornar, Pobedu Prilep, Kaniu Gostyn, Saint George, Himaru, Mladost Podgoricu, Berane i mostarski Velež.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi