Travniku u Orašju bez Adisa Nurkovića

Priključio se pripremama reprezentacije Kosova

Travniku u Orašju bez Adisa Nurkovića

S. Mlaćo

Nogometaši Travnika u subote će u goste ekipi Orašja, gdje će pokušati nastaviti seriju dobrih igara, ali i čekati eventualni kiks Bosne te na zimsku pauzu otići sa prvog mjesta u Prvoj ligi Federacije.

Trenera Vezira Osmu Bajrića pred ovaj susret raduje što će na raspolaganju imati sve igrače izuzev golmana Adisa Nurkovića koji je protiv Budućnosti zaradio treći žuti karton, a odmah poslije tog duela i otputovao  na pripreme reprezentacije Kosova koja će u subotu odmjeriti snage sa Turskom.

Nurkovićevo mjesto među stativama zauzeti će mladi Nikola Đurić, koji je u dosadašnjem dijelu sezone upisao dva nastupa u ligi, te jedan više u Kup takmičenju. 

Na Piroti se svakako najviše uzdaju u svog prvog strijelaca Sabahudina Jusufbašića koji je ove sezone nezaustavljiv i postigao je čak 14 pogodaka u isto toliko susreta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi