Nuhić: U Orašju nastaviti  seriju pobjeda

Kapiten Vezira za SportSport.ba

Nuhić: U Orašju nastaviti seriju pobjeda

S. Mlaćo

Ukoliko u subotu slave u Orašju, nogometaši Travnika na najbolji mogući način  okončali bi prvi dio sezone u Prvoj ligi Federacije.

Veziri su u pobjedničkoj seriji, te efikasnim partijama zahvaljujući prije svega prvom strijelcu Sabahudinu Jusufbašiću bez problema iz kola u kolo slamaju" svoje protivnike. Kapiten tima sa Pirote Ajdin Nuhić u razgovoru za SportSport.ba prvo se dotakao subotnje pobjede nad ekipom Budućnosti iz Banovića (2:0).

"Imali smo jako tešku utakmicu protiv Budućnosti, koja je pokazala da je dobar protivnik i vrlo lako je rezultat mogao da bude u njihovu korist. Mi smo iskoristili naše šanse i pokazali da jak kolektiv donosi rezultate. Nastavili smo niz dobrih rezultata, zauzeli drugu poziciju i blizu smo prvog mjesta, istakao je Nuhić. 

Veziri u Orašje idu po nove bodove, ali svjesni su da im neće biti nimalo lako.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ekipu Orašja poznajemo jer smo dva puta već igrali sa njima u kupu ove polusezone tako da ćemo i više nego spremni dočekati tu utakmicu. Nadam se dobroj i dopadljivoj utakmici uz nastavak naše serije pobjeda, dodao je kapiten Vezira.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti