Traži ga Juventus, a on želi nazad u Englesku

Dinamov Čileanac

Traži ga Juventus, a on želi nazad u Englesku

Napadač Manchester Uniteda na posudbi u Dinamu Angelo Henriquez izjavio je za čileanske medije kako bi se uskoro volio vratiti u Premiership.

"Nadam se da ću se jednog dana vratiti u Englesku. Bio sam slomljen jer sam bio jako blizu prve ekipe, a na kraju sam otišao u Dinamo", rekao je Henriquez, koji se potom osvrnuo na reprezentaciju:

"Teško da ću dobiti poziv, ali i dalje se nadam. Bio bi mi san zaigrati na Copa Americi. U reprezentaciji su neki igrači koji su standardni u najboljim klubovima svijeta, a moje je da se borim".

Angelo Henriquez (20) je dolaskom iz Manchester Uniteda u Dinamo napravio naizgled korak unazad u karijeri, ali je sjajnim partijama u dresu hrvatskog prvaka na sebe skrenuo pažnju slavnog Juventusa.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.