Traži se nasljednik Inieste: Messi želi Pjanića u Barceloni

Ako je suditi po pisanju određenih medija

Traži se nasljednik Inieste: Messi želi Pjanića u Barceloni

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić možda na ljeto i napusti redove Juventusa.

Iako je sa Juventusom osvojio Scudetto i Kup, te igrao značajnu ulogu i u Evropi, Pjanić bi svejedno ovog ljeta mogao promijeniti sredinu. Za bh. veznjaka zanimanje pokazuju španski velikani.

Prvo se pisalo o tome da bi mogao u Real Madrid, a sada se spominje Barcelona, a prema inforamcijama koje kruže internetom - tamo ga želi najbolji igrač svijeta!

Calciomercato se poziva na Don Balon i tvrdi da je Messijeva želja Pjanić, koji je ionako ranije bio na meti Katalonaca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno je Messi svjestan Pjanićevih kvaliteta i želi ga ispred Tottenhamovog Christiana Eriksena i Bayernovog Thiaga Alcantare, a vidjet ćemo koliko u svemu tome ima istine.

Don Balon je poznat kao medij koji stvara glasine, a da li u ovoj ima bar malo istine pokazat će vrijeme, no svakako laska i sama pomisao da jedan Messi pored sebe želi ni manje, ni višeg nego bh. nogometaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi