Trbojević traži izuzeće 3 člana DK

Čolaković & Dominković u osvetničkom pohodu

Trbojević traži izuzeće 3 člana DK

Predsjednik Fudbalskog saveza Srednje-bosanskog kantona Behudin Trbojević tražiće izuzeće tri člana Disciplinske komisije Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, predsjedavajući Predsjedništva N/FSBiH Sulejman Čolaković, u saradnji sa predsjednikom Federalnog bh. fudbalskog saveza Iljom Dominkovićem, podnio je discipinsku prijavu protiv Trbojevića, nakon što je ovaj u izjavi datoj za SportSport.ba nazvao čelnike N/FSBiH "kriminalnom organizacijom".

Disciplinska komisija N/FSBiH pokrenuće istragu povodom ove prijave, a Trbojević je zatražio da se iz ovog slučaju izuzmu trojica članova disciplinske komisije: Bajro Bačić, Ilija Plavotić i Meho Alibašić, koji su, prema Trbojeviću, pod direktnim uticajem Čolakovića i(li) Dominkovića, iz čijih kantona i dolaze.

Sve su prilike da Sulejman Čolaković ovim putem želi da se obračuna sa protivkandidatom za mjesto predsjednika N/FSBiH, jer se Trbojević kandidovao za to mjesto ispred Fudbalskog saveza Srednjebosanskog kantona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.