Treba je ženiti: Momku porukama javljala dešavanja s meča Engleska-Tunis

Traže od BBC-a da je angažuju

Treba je ženiti: Momku porukama javljala dešavanja s meča Engleska-Tunis

Endin Čaušević

Reprezentacija Engleske savladala je u ponedjeljak Tunis sa 2:1 golom Harryja Kanea u sudijskoj nadoknadi.

Englezi su nekako uspjeli da dođu do pobjede iako se činilo da će im Tunis uzeti bod i napraviti još jedno iznenađenje na Mundijalu. Ipak, u zadnjim minutama utakmice na scenu je stupio Kane koji je svojim drugim golom donio pobjedu svojoj reprezentaciji.

Nakon meča u centru pažnje našao se jedan par iz Engleske, odnosno djevojka Alison Finlay koja je postala hit na Otoku. Nju je momak zamolio da mu porukama javlja šta se dešava na meču dok se s posla vraćao kući. Ona je to uradila na briljantan način i nije ni slutila da će postati hit među navijačima koji su tražili od BBC-a da je zaposli za naredne mečeve Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi