Kamere zabilježile zanimljiv trenutak

Šta je rekao selektor Engleske sekund prije gola njegovog tima?

Engleski mediji zabilježili su veoma zanimljiv trenutak tokom sinoćnje utakmice njihove reprezentacije protiv Tunisa na Svjetskom prvenstvu.

Podsjetimo, Engleszi su poveli 1:0 u 11. minuti, a prije pogotka kojeg je postigao Harry Kane, John Stones je imao dobar pokušaj glavom kojeg je odbranio golman Tunisa. Na odbijenu loptu je natrčao Kane i pospremio je u mrežu.

Upravo u trenutku kada je šut Stonesa odbranio golman Hassen, kamere su snimale selektora Garetha Southgatea koji je uzviknuo: "Gdje je Harry", a onda je napadač Tottenhama prikucao odbijenu loptu i postigao gol.

Zanimljivo, nema šta...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi