"Trebali smo ranije riješiti meč, ali u derbi ulazimo u dobrom raspoloženju"

Odović nakon meča

"Trebali smo ranije riješiti meč, ali u derbi ulazimo u dobrom raspoloženju"

M. Šljivak

Željezničar je danas u Ugljeviku savladao Zvijezdu 09 sa 1:3.

Trener gostiju iz Sarajeva Milomir Odović je zadovoljan sa nova tri boda, ali ističe kako su trebali ranije riješiti meč.

"Bila je veoma teška utakmica po velikoj vrućini. Nismo bili potpuno spremni, imali smo igru, šanse i morali smo ranije riješiti utakmicu. Smogli smo snage da protiv veoma dobre ekipe osvojimo tri veoma značajna boda", rekao je Odović.

Želji slijedi meč protiv Sarajeva u velikom derbiju.

"Protiv Sarajeva se nikad ne zna. U dobrom raspoloženju ulazimo u derbi i nadam se da ćemo sastaviti konkurentan tim, jer zna se šta znači pobijediti u derbiju i eventualna pobjeda nam daje vjetar u leđa u ostatku prvenstva", poručio je Odović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Domaći trener Milan Đuričić je čestitao Želji na zasluženoj pobjedi.

"Prekinuta je naša serija od 30 utakmica bez poraza. Odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu, ali smo vidjeli da nemamo baš iskustva. Primili smo gol koji je za nas bio fatalan, ali je Krpić pokazao vanserijski osjećaj za gol. Željo je zasluženo pobijedio", rekao je Đuričić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

meho
Al nisam znao da Odovic lici na Sarrija. bhahahah
12 0
ManijakSaGrbavice
Ovaj gori od nas zvijezda 08
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi