9

Komentari (9)

vence
Jedino pravilo koje bih ja uveo je da, kao u rukometu, poslije sucevog zvizduka igraci kome lopta ne pripada je ne smiju dirati! A ne ovsko, jedan uzme..baci je drugom.ovaj je nosi sa sobom 10 m..pa je baci negde..treci je ko vrati i td..prodje minut..sprojeco se kontra..i naravno mogucnost da se postize vise golova
user1582302321
Ne kvarite ovu lijepu igru.
Maestro
Neka usvoje pogotovo ovo sa krađom vremena dojadili su kad se počnu valjati po terenu ili se nezna ko izvodi aut a i to zašto se aut ne bi izvodio nogom nelogično je rukom da se izvodi mislim da imaju pametnih prijedloga
Turgut2
Uvujek Sam bio za izkljucivanje igraca na 5 ili 10 minuta unjesto zutog i dodavanje sebi zvuci ok zbaci mozes je pomjeriti pa opucati ili dignuti malo u vazduh pa volej. I treba neke stvari izmijeniti jer su dosadile.
Robijasi_It
Pa nije mali nogomet ili neki fantasy ovo nema veze sa mozgom
Konj konjski
Turgut2 mani se ti fudbala molim te.
Konj konjski
Ne mogu vjerovat ali ako ovo usvoje uprospastit ce fudbal.
Zeleni_zub
od svih, dodavanje samom sebi iz slobodnog udarca zvuči najstrašnije
Ante G.
Dobro, moramo imati u vidu da ovo pisu "novinari" ovog sajta, da oni prevode sa drugih sajtova i izvora... Cuj sam sebi dodati. Prvi put u zivotu cujem ovaj izraz. :)))))))))))) Zemlja srozana do kraja, ovo su novinari koji nam pisu, ovakvi su nam doktori koji lijece, ovakvi politicari vode drzavu. Odron drustva viri iz svake rupe, katastrofa. Cuj sam sebi dodati... :)))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.