"Trebao nam je neko baš poput Koljića"

I saigrači oduševljeni

"Trebao nam je neko baš poput Koljića"

Elvir Koljić je ponovo briljirao. Mladi bh. napadač je postigao nova dva pogotka za Craiovu, ovoga puta protiv Viitorula (2:0) u okviru 9. kola rumunskog šampionata.

Doskorašnji nogometaš Krupe nakon tri utakmice na svom kontu ima četiri pogotka, što je fenomenalna statistika, a oduševljen onim što je dosad pokazao je i njegov saigrač Alexandru Mateiu.

"Drago mi je zbog Elvira, krenulo ga je... Trebao nam je napadač baš poput njega", kazao je Meteiu nakon utakmice, prenose rumunski mediji.

Craiova je za Koljića u minulom prijelaznom roku izdvojila 450.000 eura, a sudeći prema onome što je dosad pokazao, svaki novčić opravdava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi