Trećeligaš iz Turske bolji od Klisa

Prijateljski meč u Međugorju

Trećeligaš iz Turske bolji od Klisa

S. Mlaćo
Teme:

Jučer su u prijateljskom susretu u Međugorju snage odmjerili nogometaši Klisa iz Buturović Polja, člana Druge lige FBiH grupa Jug, te turskog trećeligaša Alibeykoyspora, koji se nalazi na pripremama u Hercegovini.

Mreže se nisu tresle do 42. minute kada turska momčad dolazi do vodstva, a konačnih 2:0 postavljeno je u 61. minuti.

"Današnji susret protekao je u pravom prijateljskom i sportskom ozračju te bez povreda. Svi naši fudbaleri su dobili priliku za igru. Zahvaljujemo se današnjim sportskim protivnicima na sjajnom domaćinstvu i želimo im sreću u novoj sezoni treće turske lige", istakli su iz FK Klis.

Klis je jučerašnji meč započeo u sastavu: Ramić, Ćosić, Šehić (kapiten), Kozić, Bitevija, Makan, Kudra N., Hakalović, Šimunović, Letuka i Kudra A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi