Trener Benfice: Samo ne Real

Liga prvaka

Trener Benfice: Samo ne Real

Adnan Beganović

Pobjedom nad Zenitom od 2:0 u revanš susretu osmine finala Lige prvaka fudbaleri Benfice su se plasirali u četvrtfinale ovog elitnog takmičenja.

Benfica je nastavila sa dobrim igrama u Ligi prvaka. Portugalska momčad plasirala se među osam najboljih evropskih momčadi, a trener Benfice u četvrtfinalu ne bih volio igrati protiv Real Madrida.

"Samo ne Real. Ne bih volio Kraljeve u četvrtfinalu jer tamo igra mnogo portugalskih igrača, kao i igrača koji su igrali za Benficu. Kada bih mogao birati onda bih izabrao Chelsea, naravno ako prođe dalje", istakao je Jesus

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.