12

Komentari (12)

HUNTER
Ništa se ti paša ne sekiraj, slobodno izvedi drugi tim i opet ćete Vicinim štakorima nabiti tri komada. Nisi upoznat da je to ekipa za koju su igrali predsjednik Saveza,sudije, komitet, čistačica, domar...
Malmi_Suomi
@HUNTER jel štakorima il škutorima ( ŠALA znaš me)?? Hahahahaha dobar komentar i veliki aplaGuz za komentar.
I vidi naslova šta je šatro rekao?
Bili su prvaci ispred Sarajeva a to ni malo nije laHko? Hahahahaha dobar dobar.
Vozdra beže
HUNTER
@Malmi_Suomi šta da ti kažem tebra? Ne zna čovjek, ali saznat će kad vidi papke
Malmi_Suomi
@HUNTER sve mi je jasno kao i tebi i ne zamjeri na ovoj mojoj šali. Znam da smo " naši" pa sam slobodan da ti se nakačim na komentar jer znam da se nećeš ljutiti.
Veliki pozdrav od mene tebra i SARAJEVO šampion !
HUNTER
@Malmi_Suomi sve ok tebra moj. Veliki pozdrav i za tebe. SARAJEVO ŠAMPION
Husrefbeg22
Zahvaljujuci vici i sudijama bio je prvi.
Kremenko
fk Sarajevo je nazalost postao sinonim za bezlicnost... Nevjerovatno kako Bosnjaci i to Sarajevo ne zna posten klub napraviti.. Ovo sto fk Sarajevo radi nema nikakve strategije.. Ako nece da razivjaju mladje selekcije.. pa mogli su kupovati mlade igrace iz domace lige i graditi na tome..
Malmi_Suomi
Kakvi bolan Bošnjaci i Sarajevo?? TOBEJARABI-)))
HUNTER
Dobar mu je nick, čuj Kremenko. Po komentaru bi se i reklo da si došao iz Kremenkovog doba. Sarajevo je multietnicki grad i u njemu osim Bošnjaka žive i bosanski pravoslavci, bosanski katolici, jevreji, romi itd.
Malmi_Suomi
Bravo @HUNTER neka si mu rekao . Kao da sjedimo zajedno.
Vozdra
mbape
Kad imaš Vicu lahko je
nedoni46
I kad prodas par tekmi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.