Trener Connah's Quay Nomadsa uoči utakmice: Sve je protiv nas

Morrison najavio susret

Trener Connah's Quay Nomadsa uoči utakmice: Sve je protiv nas

Admin Čaušević

Neposredno pred početak utakmice Connah's Quay Nomads - Sarajevo izjavu za lokalne medije dao je trener velškog tima Andy Morisson.

Morrisson je pohvalio ekipu Sarajeva, ali i poručio da je veliki hendikep za njegov tim što ovaj susret mora igrati na neutralnom, a ne na svom Deeside stadionu.

"Veoma seu dobri, u toku im je sezona, odigrali su tri utakmice, mi nismo utakmice odigrali 166 dana, nešto što ranije nismo osjetili u prošlosti. Ne igramo kući na našem Deeside stadionu, ali danas smo došli na ovaj prekrasni stadion", rekao je Morisson.

"Sve je protiv protiv nas na mnogo načina, ali pokazali smo da malo po malo prevazilazimo sve poteškoće", dodao je on.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ivica_Osim8
Trazio si Bosance mamu ti j sad suti i primaj ga
9 0
Rajvosa2019
Gooooooooo
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi