Trener Dardai hvali Ibiševića: On je svjetska klasa!

Bh. napadač oduševio u Herthi

Trener Dardai hvali Ibiševića: On je svjetska klasa!

Sedam golova i četiri asistencije u prvenstvu bile su dovoljne navijačima Herthe da Vedada Ibiševića proglase najboljim klupskim poslom u posljednjih nekoliko sezona.

Naš napadač je u berlinski klub stigao u ljetnom prijelaznom roku kao "višak" iz Stuttgarta, a za kratak vremenski period uspio je opravdati povjerenje Pala Dardaija i trenutno je drugi strijelac Herthe. 

"Naš Vedad je svjetska klasa. Način na koji je pogodio protiv Herhe ne može svako praktikovati i naučiti, jednostavno za onakvo nešto se morate roditi. Ja sam insistirao na ljeto da Ibišević pređe u Herthu", kazao je trener Pal Dardai u izjavi za njemačke medije i potom dodao:

"On je bomba ispred gola. Ako mu date povjerenje, on će to sigurno opravdati na terenu i uzvratiti dvostruko", zaključio je trener Herthe. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Da su u Herthi zadovoljni sa Ibiševićem, najbolje pokazuje i to da je nedavno aktivirana opcija u ugovoru prema kojoj će on ostati u klubu do 2017. godine.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi