Petrović čestita bordo timu

Trener Radnika već čestitao Sarajevu na tituli

Trener Radnika Slavko Petrović čestitao je Sarajevu na pobjedi i smatra da je bordo tim novi prvak.

Sarajevo je u Ugljeviku s 2:0 bilo bolje od Radnika. Petrović smatra da je suđenje bilo u korist gostiju, ali isto tako čestita gostima na pobjedi.

“Ne mogu biti nezadovoljan. Pružili smo dosta protiv kvalitetne ekipe. Sarajevo je nezasluženo pobijedilo sa 2:0. Vidjeli ste kako je pao drugi gol”, poručio je trener Radnika Slavko Petrović, dodavši:

“Mi možemo biti nezadovoljni suđenjem. Mislim da je Kallasi trebao dobiti crveni karton nakon starta nad jednim našim igračem. Ipak, Sarajevu čestitam na pobjedi, mislim da su sada osvojili šampionsku titulu i evo bit ću prvi koji će im čestitati”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, do kraja prvenstva ostala su još tri kola, a Sarajeva čekaju mečevi sa Željezničarom i Slobodom na Koševu, te Vitezom u gostima.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.