U petak "FK Sarajevo Roadshow"

U petak "FK Sarajevo Roadshow"

O. Lekić

U petak, 15. maja tekuće godine, Fudbalski klub Sarajevo organizuje promotivnu aktivnost pod nazivom "FK Sarajevo Roadshow". Naime, pomenutog datuma, u periodu od 12 do 20 sati, Bordo-bijeli kamion, u kojem će se moći naći veliki broj artikala iz bogate ponude Bordo Fan Shop-a, će biti postavljen na platou ispred Sarajevo City Centra, piše službena stranica FK Sarajevo.

Također, tu će, svim našim navijačima i simpatizerima biti omogućeno da se učlane ili obnove svoju članarinu, te da po cijenama redovne prodaje kupe ulaznicu za nadolazeći gradski derbi između Sarajeva i Željezničara, koji je na rasporedu u subotu, 16. maja, sa početkom u 17 sati.

Vrijedi istaći i to, da će, u periodu od 15 do 16 sati, u Bordo-bijelom kamionu boraviti i prvotimci našeg Kluba, Ševko Okić, Mario Barić i Mehmed Alispahić, koji će navijačima i simpatizerima Sarajeva dijeliti autograme, te se rado slikati i družiti sa svima.

Promotivnu aktivnost "FKS Roadshow" Fudbalski klub Sarajevo realizuje u saradnji sa kompanijom Balkan Medical Travel, koja se u sklopu svog djelovanja zalaže za razvoj medicinskog turizma na području Balkana.

Balkan Medical Travel obuhvaća rad na poljima konvencionalne zdravstvene zaštite, spa turizma, staračkih zajednica, alternativnih zdravstvenih usluga, zdravog načina života, aktivnosti iz oblasti kulture i gastronomije.

Važno je još istaći da su učešće u ovoj promotivnoj akciji uzeli i sponzori, odnosno partneri premijerligaša s Koševa - Sarajevski Kiseljak i Franck, a kako bi promocija uoči nadolazećeg gradskog derbija između FK Sarajevo i FK Željezničar dobila krila, zaslužan je brend Red Bull. Medijski partner FKS Roadshow-a je Radio Antena Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, treba spomenuti da se "FKS Roadshow" nastavlja i u subotu, neposredno uoči gradskog derbija između Sarajeva i Željezničara i to: Plato ispred Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović" - 16. maj u periodu od 10 do 17 sati.

Iz  FK Sarajevo navode da su sigurni da će naš Bordo-bijeli kamion plijeniti poglede građana Sarajeva i dodatno poboljšati već sada odličnu atmosferu uoči predstojećeg gradskog derbija, kojeg svi zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar željno iščekuju.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.