Trener Santosa želi Maloudu, potpredsjednik ne

Trener Santosa želi Maloudu, potpredsjednik ne

Edmir Škorić

Brazilski nogometni klub Santos zainteresovan je za dovođenje Chelseajevog veznjaka Florenta Maloude.

Tridesetdvogodišnji Francuz, rođen u Južnoj Americi, ne igra puno odkako Chelsea vodi Roberto di Matteo, pa je realno za očekivati da svoju sreću potraži izvan Stamford Bridgea.

 

"Malouda je veliki igrač, klasični igrač koji zna kako da diktira tempo. Zanimljiv nam je", rekao je trener Santosa Muricy Ramalho i dodao:

 

"Osim toga, ima puno iskustva, te je igrao za velike klubove u Evropi".

 

Ipak, drugačije misli Santosov potpredsjednik Odilio Rodrigues, koji je u razgovoru za Lancenet kazao: "Imali smo razgovore s Maloudom prije nekoliko mjeseci, ali on više nije u našim planovima. Ne pregovaramo s njim, imamo druge prioritete. Razumijemo da je odličan igrač, ali ne spremamo novu ponudu za njega".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.