Cano Martin nakon utakmice

Trenera Atletico Madrida oduševio posebno jedan igrač Želje

E. Čaušević

Juniori Atletico Madrida plasirali su se u osminu finala Omladinske Lige prvaka nakon što su danas savladali na Grbavici ekipu Željezničara sa 3:1 u playoffu ovog takmičenja.

Iako je Željo fantastično otvorio utakmicu i poveo sa 1:0 madridska ekipa uspjela je do kraja da napravi preokret i na kraju slavi sa 3:1. Nakon utakmice trener gostiju Manuel Cano Martin izjavio je da je znao da njegov tim očekuje komplikovana utakmica, te veoma dobra ekipa.

"Ovo je bila komplikovana utakmica kako smo i očekivali. Znali smo da Željini igrači igraju dobar fudbal. Utakmica je loše počela, ali morali smo da je preokrenemo. Obje ekipe su imale dosta šansi, teren je bio dosta loš i sigurno je da bi igrali bolje da nije bio takav. Imali smo protiv sebe spremnu i dobru ekipu, pogotovo na početku meča, rekao je trener Atletica.

Cano Martin se osvrnuo na to da ga je danas posebno oduševio jedan igrač Plavih, te poručio da ovaj tim ima jako zanimljiv vezni red.

"Najviše me oduševio igrač sa brojem 39, Žerić. Igrači iz sredine terena Željezničara su jako spremni i interesantni", zaključio je na press konferenciji trener španskog tima.

Promo

Top Komentari

Seki
Idi odavde i ne lozi bezveze,..hahaha
10 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi