Treneru Bostona interesantna Vizura

Doc Rivers u Srbiji

Treneru Bostona interesantna Vizura

Dok traje NBA lockout jasno je da mnogi košarkaši ali i treneri imaju dosta slobodnog vremena.

Tako je ovga vikenda a tokom odigravanja košarkaških utakmica u prvenstvu Srbije u Beogradu na utakmici Mega Vizure i Slobode iz Užica jedno velikjo košarkaško ime zauzelo svoje mjesto na tribinama. Radi se o Docu Riversu, legendarnom treneru Bostona, koji je posmatrao pobjedu domaće Mega Vizure (85:74).

Riversa je zasigurno obradovala pobjeda Vizure, ali i 12 poena koliko je postigao njegov sin Jeremiah Rivers. Kako prenose srbijanski mediji, Doc Rivers je nakon utakmice rekao:

"Utakmica je bila kvalitetna, kao i suđenje. Kao trener se uvijek trudim naučiti nešto novo i ne libim se posuditi akcije od drugih trenera, a večeras mi se svidjelo ono što sam vidio. Treneri su večeras imali dobar izbor rješenja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.