Trenira s londonskim klubom: Bolt dobio novu priliku

Mora se dokazati

Trenira s londonskim klubom: Bolt dobio novu priliku

Endin Čaušević

Usain Bolt i dalje ne odustaje od svoje ideje da se počne profesionalno baviti fudbalom.

Poznato je da je Bolt veliki navijač Manchester Uniteda, te da se u nekoliko navrata nudio ovom klubu da mu daju ugovor. Iako je najbrži čovjek na planeti čini se da mu klubovi baš i ne vjeruju da je tako dobar fudbaler.

Jamajčanin je prošle sedmice boravio u Dortmundu gdje je trenirao s igračima Borussije. Iako se špekulisalo da bi mogao ostati u tom klubu od toga neće biti ništa. Engleski mediji objavili su da se Bolt trenutno nalazi u Londonu gdje trenira s igračima Tottenhama.

Navodno, Bolt je dobio priliku da se dokaže u ovom klubu s kojim će trenirati nekoliko sedmica. Ukoliko zadovolji kriterije Tottenhama mogao bi dobiti ugovor do kraja ove sezone. Zaista bi bilo sjajno vidjeti Bolta jednog dana na fudbalskom terenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti