Trenutak Firminove magije posramio Unitedov dvojac
Foto: EPA

Mata i Blind otišli u prazno

Trenutak Firminove magije posramio Unitedov dvojac

Fudbaler Liverpoola Roberto Firmino iz utakmice u utakmicu pokazuje zašto su Redsi prošlog ljeta odlučili 'odriješiti kesu' za njegovo dovođenje.

U sinoćnjem susretu Liverpoola i Manchester Uniteda (2:0), Firmino je bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Osim što je postigao pogodak, Brazilac se u pojedinim trenucima utakmice poigravao sa fudbalerima velikog rivala, a njegovu magiju najbolje su na svojoj koži osjetili Mata i Blind.

Manchesterov dvojac je nasjeo na jednostavnu, ali efikasnu podvalu Roberta Firmina, koji im je doslovno sakrio loptu i poslao u prazno.


Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije