Trenutak kada je veznjak West Hama ostao bez zuba
Foto: Screenshot

Josh Cullen dobio žestog udarac od protivnika

Trenutak kada je veznjak West Hama ostao bez zuba

Shrewsbury je uspio izvući remi bez golova u trećem kolu FA kupa protiv favorizovanog West Hama. Na utakmici na kojoj nisu viđeni golovi, viđena su dva žestoka duela koja nisu prošla bez posljedica.

Fudbaler Shrewsburyja Mat Sadler je u jednom duelu zadobio duboku posjekotinu na glavi, zbog koje mu je nekoliko puta ukazivana pomoć. Ljekarska ekipa mu je konačno uspjela zaistaviti krvarenje, a on je uprkos udarcu koji je dobio uspio završiti meč.

Učesnici drugog žestokog duela su bili veznjak West Hama Josh Cullen i fudbaler Shrewsburyja Ogogo.

Ogogo je, naime, pokušavajući doći do lopte udario nogom u lice Cullena, a fudbaler West Hama je u tom trenutku ostao bez zuba.

Usporeni snimak ove situacije otkrio je jačinu udarca koji je dobio Cullen, a na njemu se može vidjeti i momenat kada je ostao bez zuba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi