Trezeguet ili Đurić pojačavaju Modenu

Trezeguet ili Đurić pojačavaju Modenu

Adnan Beganović

Potencijalni bosanskohercegovački reprezentativac, Milan Đurić, mogao bi pojačati redove italijanskog drugoligaša Modene.

Iako se nakon 21 oidigranog kola nalaze u sredini tabele sa 27 bodova čelnici Modene smatraju da još uvijek imaju realne izglede za plasman u Seriju A, pa će se pokušati pojačati.

Prema pisanju italijanskih medija najveća želja čelnika Modene, a i stručnog štaba ovog kluba je nekadašnji francuski reprezentativac David Trezeguet, koji trenutno brani boje indijskog Pine Cityja.

Ukoliko pak ne uspiju dovesti iskusnog Francuza, čelnici Modene okrenut će se nekim drugim igračima, a na njihovoj listi želja je i napadač Cesene, te potencijalni bh. reprezentativac Milan Đurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.